«Όλοι ξέρουν το μέγεθος του Παναθηναϊκού!»

«Όλοι ξέρουν το μέγεθος του Παναθηναϊκού!»

Gazzetta team
«Όλοι ξέρουν το μέγεθος του Παναθηναϊκού!»

bet365

Ο Νικ Κάιπερ μίλησε για το εξαιρετικό όνομα που έχει ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία και τόνισε ότι σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται και να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αφού νιώθει 100% έτοιμος.

Ο Ολλανδός αριστερός μπακ παραχώρησε συνέντευξη στο Match Programme του αγώνα με την Ξάνθη, όπου αναφέρθηκε στο όνομα του Παναθηναϊκού, στην επιστροφή του μετά τους τραυματισμούς και τους στόχους των «πράσινων».

«Έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι είμαστε καλή ομάδα. Κρίνοντας από τις προπονήσεις, επιθυμία του προπονητή είναι να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο γεγονός που θεωρώ θετικό. Η δουλειά που γίνεται είναι καλή και ελπίζω να μπορέσουμε να παίξουμε στους αγώνες τόσο καλά όσο προπονούμαστε. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και πιστεύω ότι οι πιθανότητές μας να κερδίσουμε σήμερα είναι πολλές», είπε αρχικά.
Γενικότερα οι εντυπώσεις σου από το νέο σου περιβάλλον;
«Σε σύγκριση με την Τβέντε το προπονητικό κέντρο είναι πολύ μεγαλύτερο και οι παροχές και οι υπηρεσίες των εγκαταστάσεων για τους ποδοσφαιριστές είναι υψηλού επιπέδου είτε πρόκειται για τη διαμονή είτε για τη διατροφή είτε γενικότερα για τις συνθήκες που αφορούν την καθημερινότητά μας. Γενικά στην Παιανία μας παρέχεται ό, τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Από την πόλη έχω προλάβει να δω λίγα πράγματα, αλλά ο καλός καιρός είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό. Σε μερικές εβδομάδες θα έχω πιο ολοκληρωμένη αντίληψη, αλλά για την ώρα όλα μοιάζουν καλά».
Ηξερες κάτι για τον Παναθηναϊκό πριν προκύψει η προοπτική συνεργασίας;
«Ηξερα ότι παίζει εδώ ο Κουίνσι που είναι Ολλανδός και τον γνωρίζω. Η παρουσία του στην ομάδα με βοηθάει πάρα πολύ στο να προσαρμοστώ ακόμα πιο γρήγορα. Επίσης, στην Ολλανδία αν αναφέρεις το όνομα Παναθηναϊκός όλοι αυτομάτως ξέρουν πως πρόκειται για έναν μεγάλο Σύλλογο. Οι περισσότεροι στην πατρίδα μου εξεπλάγησαν όταν μαθεύτηκε ότι θα έρθω στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θεωρείται πολύ μεγάλη ομάδα. Γενικά πιστεύω ότι συνολικότερα στην Ευρώπη η εικόνα που υπάρχει για τον Παναθηναϊκό είναι αυτή ενός μεγάλου Συλλόγου που μόνο φέτος δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά στο πρωτάθλημα. Θεωρώ όμως ότι ακόμα και φέτος προλαβαίνουμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να μπούμε στην πρώτη πεντάδα που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στα playoffs. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος μας αγωνιστικά αυτή
τη στιγμή».
Εγινες γνωστός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τη σεζόν 2009-10, όταν η Τβέντε κατέπληξε τους πάντες κερδίζοντας το πρωτάθλημα στην Ολ λανδία. Από το ζενίθ της κατάκτησης του τίτλου βρέθηκες στο ναδίρ λόγω της ατυχίας με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς. Πόσο δύσκολο είναι να επανέλθεις μετά από κάτι τέτοιο;
«Είναι όντως δύσκολο, ιδιαίτερα αν συνυπολογίσει κανείς ότι αμέσως μετά την επιστροφή μου από τον πρώτο τραυματισμό, υπέστην και τον δεύτερο. Αυτό που μετράει ωστόσο είναι ότι επανήλθα. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δίνεται να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Αν όλα πάνε καλά θα έχω τη δυνατότητα σταδιακά να επιστρέψω στα επίπεδα αγωνιστικής και τακτικής ποιότητας που μπορώ και θέλω».
Σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεσαι;
«Είμαι έτοιμος να παίξω. Ηδη προπονούμαι πολλές εβδομάδες χωρίς προβλήματα και έχω πάρει και κάποιον χρόνο συμμετοχής. Αισθάνομαι καλά, νοιώθω έτοιμος να παίξω και να δώσω το 100%. Θέλω να παίξω με τον Παναθηναϊκό σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γίνεται.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα