Μπήκε ο Ιωαννίδης, έξω ο Ζορμπάς

Μπήκε ο Ιωαννίδης, έξω ο Ζορμπάς

Νίκος Τσιώκος
Μπήκε ο Ιωαννίδης, έξω ο Ζορμπάς

bet365

Ο Γιώργος Ιωαννίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο και μπήκε από σήμερα στις προπονήσεις του ΟΦΗ, ενώ ο Παναγιώτης Ζορμπάς υπέστη διάστρεμμα.

Ένα ευχάριστο κι ένα δυσάρεστο νέο είχε στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός των Κρητικών είδε τον Γιώργο Ιωαννίδη να ξεπερνάει τη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο και να τίθεται ξανά στη διάθεσή του. Αντίθετα, έχασε τον Παναγιώτη Ζορμπά, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Κέρκυρα και έμεινε εκτός. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκίνησε η προετοιμασία των Ομιλιτών για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα