«Το 2ο γκολ μας επηρέασε αρνητικά»

Δημήτρης Τομαράς
«Το 2ο γκολ μας επηρέασε αρνητικά»

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης στάθηκε στο 2ο γκολ του Ατρομήτου που επηρέασε αρνητικά τον Ολυμπιακό ενώ εξέφρασε την πίκρα του για την ήττα.

Ο Νικοπολίδης τόνισε για:

Την εμφάνιση του Ολυμπιακού και την ήττα του: Δύο λόγια για το παιχνίδι θέλω να πω. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς σε ένα ματς όπου κυριαρχήσαμε πολλές φορές αλλά κάποιες ανούσια. Δεχθήκαμε τα δύο γκολ, το ένα νωρίς και το άλλο πιο μετά. Και ενώ το πρώτο γκολ μας επηρέασε θετικά και μας έκανε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πηγαίνουμε πιο καλά, το 2ο δεν λειτούργησε έτσι.

Μετά το 2ο τέρμα που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο επηρεαστήκαμε αρνητικά. Χάσαμε την συνοχή μας και μετά ήρθε το 3ο τέρμα από τον αντίπαλό μας. Πιέσαμε προς το τέλος λίγο ανορθόδοξα για μένα. Σήμερα πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε και χάσαμε το παιχνίδι.

Την διαφορά από πρώτο σε δεύτερο ημίχρονο: Το πρώτο γκολ ενώ θα μπορούσε να μας είχε επηρεάσει αρνητικά, μας επηρέασε θετικά. Το 2ο γκολ το δεχθήκαμε από ένα πολύ ωραίο σουτ και μας επηρέασε αρνητικά. Χάσαμε την συνοχή μας και τον ρυθμό μας στο Β' μέρος και έτσι βάλαμε τον Αριέλ. Δεν ήμασταν όπως στο πρώτο μέρος. Μετά το 3ο γκολ ανεβήκαμε, πιέσαμε και χάσαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε.

Το κατά πόσον νιώθει πίκρα: Πίκρα γιατί χάσαμε το παιχνίδ. Είναι η μοναδική πίκρα. Όλοι ξέραμε πως είμαστε εν αναμονή προπονητή. Δεν νομίζω ότι ήταν κάτι κρυφό.

Την είσοδο του Πάντελιτς: Θέλαμε να βάλουμε στο ματς έναν φρέσκο φορ όπως τον Μάρκο. Δεν έχω παράπονο από τον Μήτρογλου. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με 3 φορ. Βάλαμε τον Μάρκο για να πιέσουμε πιο πολύ. Αυτή είναι η σκέψη μας.

Την φιλοσοφία και το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός: Όλοι μας στον Ολυμπιακό έχουμε αποφασίσει πως θέλουμε πιο ωραίο ποδόσφαιρο με πίεση, με ρυθμό και με δημιουργία φάσεων και γενικά ευκαιριών. Οι παίκτες καταβάλλουν στην προπόνηση πολύ μεγάλη προσπάθεια, όμως χρειάζεται χρόνος για την αλλαγή φιλοσοφίας. Πρέπει να είσαι σταθερός σε αυτά που έχεις να κάνεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα