Καρδιά πρωταθλητή οι Κρητικοί

Καρδιά πρωταθλητή οι Κρητικοί

bet365

Μπορεί ο Εργοτέλης για ακόμα μία φορά να μην κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση, όμως έδειξαν πως έχουν καρδιά πρωταθλητή και επικράτησαν της Παναχαϊκής με 1-0.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Εργοτέλης έστω και με γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να φτάσει και πάλι στην νίκη και να παραμείνει στην κορυφή, μεγαλώνοντας την διαφορά από τους περισσότερους διώκτες του οι οποίοι στραβοπάτησαν.

Από την μεριά τους οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν ακόμα μία ήττα και έτσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Θρασύβουλου, με τον οποίο συγκατοικεί στην τρίτη θέση από το τέλος η οποία οδηγεί στον υποβιβασμό.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Χάντι στο 85' με μία εκπληκτική μακρινή βολίδα, η οποία δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ανδρούτσο.

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γεωργίου, Τζανακάκης (66' Ρέντζας), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Λαμπίν (81' Χρυσοφάκης), Χαντί, Ουέλινγκτον, Ζάχορα (63' Ευαγγέλου).

Παναχαϊκή (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Κοιλιάρας, Βασιλαντωνόπουλος (88' Κωνσταντινίδης), Τέλλος, Λίτσης, Βάντερσον, Σπίνουλας, Καραμανλής, Άντονι, Γκούρτσας, Κοκκίνης (88' Σαλαμαστράκης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα