Με τους νέους στην Τρίπολη!

Με τους νέους στην Τρίπολη!

Γιώργος Βροντάκης
Με τους νέους στην Τρίπολη!

bet365

Ο Φάμπρι συμπεριέλαβε στην 22μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για την Τρίπολη, τους νεοαποκτηθέντες Σπυρόπουλο, Κάιπερ, Εσπάρθα, ενώ εκτός έμεινε ο Κουίνσι και ο Ντίνας.

Μπορεί να μην έχουν κλείσει ούτε ένα 24ωρο στην Ελλάδα, όμως, ο Φάμπρι αποφάσισε να πάρει στην Τρίπολη και το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα τους Νίκι Κάιπερ και Χοκίν Εσπάρθα.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός σε απόδοση 5.00 στη novibet

Ο Ισπανός προπονητής του τριφυλλιού ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον δεύτερο της βαθμολογίας της Super League, έχοντας στα πλάνα του και για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο (έκανε πρώτη φορά προπόνηση με την πράσινη φόρμα), όχι όμως και τον Θανάση Ντίνα.

Ο Φάμπρι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία, Κουίνσι Οβούσου που είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ακολούθησε θεραπεία, αλλά και τον Μπαρμπαρούση που δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Στην προπόνηση της ομάδας αλλά και την αποστολή έλαβε μέρος ο νεαρός επιθετικός Αποστολόπουλος, καθώς στην επόμενη αγωνιστική είναι τιμωρημένος ο Χοσέ Τοτσέ και αν ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποκτήσει κάποιον ελεύθερο φορ θα υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή κρούσης.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Οι Κουίνσι και Χουχούμης έκαναν θεραπεία ενώ ο Μπαρμπαρούσης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα (02.02.2013 - 19:30 NOVA) που θα διεξαχθεί στο Στάδιο του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 20ης Αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Superleague 2012/2013.

Στην 22αμελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Χαμπίμπ, Λαγός, Βιτόλο, Τοτσέ, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Καζιγιάμα, Σισοκό, Ζέκα, Βελάσκες, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Εσπάρθα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα