Ατομικό ο Βελλίδης, θεραπεία ο Διαμαντάκος

Απόστολος Παγώνης
Ατομικό ο Βελλίδης, θεραπεία ο Διαμαντάκος

bet365

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσο συνεχίστηκε η προετοιμασία το Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν προπονήθηκαν οι Βελλίδης και Διαμαντάκος που ακολούθησαν ατομικό και πρόγραμμα θεραπείας.

Με τον Γιάννη Μιχαλήτσο να βρίσκεται από νωρίς στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και να υποδέχεται τους παίκτες του Άρη συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στην διάθεσή του, τους Βελλίδη και Διαμαντάκο.


Ο 25χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και έχει ένα χτύπημα στο στήθος, αναμένεται στην αυριανή προπόνηση να μπει σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα. Ο 19χρονος επιθετικός, που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο και αύριο θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και παράλληλα θα κάνει θεραπεία. Πάντως, οι πιθανότητες να προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση είναι αυξημένες.

Να σημειωθεί ότι στο ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. επανέρχονται οι Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Μανώλης Παπαστεριανός, που αποβλήθηκε στον αγώνα της Κέρκυρας. Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου.

Αποκτήθηκε ο Συμεωνίδης

Στο έμψυχο δυναμικό της πρωταθλήτριας ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ εντάχθηκε ο Χρήστος Συμεωνίδης, ο οποίος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή. Γεννήθηκε στις 12/08/1997 στην Θεσσαλονίκη, προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕ Φαλήρου και είναι βασικό στέλεχος στη μεικτή παίδων της Ε.Π.Σ.Μ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα