Πήγε να χάσει από την ...Τζοκόντα!

Πήγε να χάσει από την ...Τζοκόντα!

Gazzetta team
Πήγε να χάσει από την ...Τζοκόντα!

bet365

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Κουτρουμπής με την Τζοκόντα και ο Αγριμάκης με το ...παγκάρι; ο Χρήστος Αρδίζογλου σχολιάζει στον Sportdog.gr την "ψυχωμένη" νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ και τα γούρια που άλλαξαν για την Ένωση.

Παρότι δεν είμαι προληπτικός, θα πρέπει να καθιερώσω να βλέπω τα ματς της ΑΕΚ από μακριά. Σήμερα παρακολούθησα τον αγώνα με έναν παλιό καλό φίλο ΑΕΚτζή, τον Νώντα Ψυχογιό, στη Στιμάγκα Κορινθίας. Έφερε γούρι, πήραμε το ματς με ολική ανατροπή.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΚ ήταν πιο κινητική απ' τον ΟΦΗ. Έπαιξε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και δικαιούταν τη νίκη, έστω και αν προήλθε από... δωρεά. Γιατί, ούτε στο φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας δεν γίνονται τέτοιες χορηγίες, όπως η γκάφα του Αγριμάκη στο γκολ του Παυλή. Σαν να κλέβει εκκλησία ήταν στο 2-1...

Ο ΟΦΗ για 90 λεπτά ήταν άφαντος, δεν έδειξε τίποτα. Μια ευκαιρία έκαναν όλη και όλη οι Κρητικοί και την έκαναν γκολ. Ήταν ένα τέρμα που μπήκε από λάθος της άμυνας. Δεν γίνεται να μαρκάρει τον Σόουζα ένας παίκτης πιο ψηλός (Κουτρουμπής) και να του παίρνει την κεφαλιά. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Ευθύνεται ο αμυντικός. Δεν δικαιολογείται να τον κοιτάς στη μούρη λες και θαυμάζεις την Τζοκόντα του Ντα Βίντσι!

Διαβάστε το υπόλοιπο σχόλιο στον Sportdog.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα