Οι σκέψεις Νικοπολίδη για Κομοτηνή

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Νικοπολίδη για Κομοτηνή

bet365

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει κάνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Προβάδισμα Τζιμπούρ έναντι Μήτρογλου για την κορυφή της επίθεσης.

Με βάση τις δοκιμές που έγιναν στου Ρέντη τις τελευταίες μέρες αλλά και την αίσθηση που υπάρχει ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Οι Ντιακιτέ, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας (από δεξιά προς τα αριστερά) πρόκειται να απαρτίζουν την αμυντική τετράδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό.

Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης, ένας εκ των Μοντέστο και Γκρέκο και φυσικά ο Μασάντο σε ρόλο οργανωτή. Στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Αμπντούν και Πίνο και βασικός φορ θα είναι λογικά ο Τζιμπούρ (είναι φαβορί σε σχέση με τον Μήτρογλου). Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Παπάζογλου, Κοντρέρας, Μήτρογλου και Φετφατζίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα