«Θα ματώσω την φανέλα του Άρη»

«Θα ματώσω την φανέλα του Άρη»

Απόστολος Παγώνης
«Θα ματώσω την φανέλα του Άρη»

bet365

Ο Κώστας Κοτσαρίδης το νέο μεταγραφικό απόκτημα ου Άρη μίλησε για την μετακίνηση του στους «κίτρινους» και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα τρων «κίτρινων» μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και γφια τους στόχους της ομάδας.

«Από τη στιγμή που δεν με υπολόγιζε ο προπονητής της ΑΕΚ, επιδίωξα να μείνω ελεύθερος για να παίξω ποδόσφαιρο. Όταν μίλησα με τον μάνατζερ μου και με ενημέρωσε ότι ενδιαφέρεται ο Άρης δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήταν και είναι τιμή μου και μόνο που ενδιαφέρθηκε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης».

Σε ερώτηση για τον αν τον επηρεάζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης σε οικονομικό επίπεδο, ο Κοτσαρίδης ήταν απόλυτος: «Σε καμία περίπτωση. Δεν είναι για τους ποδοσφαιριστές να σκέφτονται τέτοια. Η δική μας η δουλειά είναι στο γήπεδο και εκεί πρέπει να προσπαθήσουμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, παρά μόνο πώς θα αποδώσουμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και για το αν ήταν μικρός φίλαθλος του Άρη είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν Αρειανός, αλλά έχω συγγενείς που είναι φίλαθλοι του Άρη. Γνωρίζω, όμως, από μικρός τι σημαίνει Άρης, πόσο μεγάλη ομάδα είναι, ξέρω τι σημαίνει το γήπεδο του και ο κόσμος του. Φυσικά, γνωρίζω την μεγάλη πορεία στην Ευρώπη, τις μεγάλες νίκες με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Σίτι. Τα έχω δει σχεδόν όλα αυτά τα παιχνίδια».

Σχετικά με το δικό του στόχο και την δική του υπόσχεση: «Είμαι ευτυχισμένος για την επιλογή μου, θα προσπαθήσω να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Μέσα στο γήπεδο θα ματώσω τη φανέλα του Άρη για τον κόσμο και για να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα