Ο... κίτρινος Άρης και ο «κόκκινος» ΠΑΟΚ!

Γιώργος Φραδελάκης
Ο... κίτρινος Άρης και ο «κόκκινος» ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Άρης δέχτηκε έξι κίτρινες στο τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΕΚ, όντας ο... πρωταθλητής της Σούπερ Λιγκ! Την ίδια στιγμή η πρωτιά στις κόκκινες ανήκει στον συμπολίτη ΠΑΟΚ...

Άρης και ΑΕΚ αποχώρησαν με μεγάλα παράπονα από την διαιτησία του μεταξύ τους αγώνα την περασμένη Κυριακή. Οι κίτρινες κάρτες πάντως στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης έβγαιναν με το... τσουβάλι και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αντίκρισαν συνολικά 13, έξι οι μεν γηπεδούχοι και επτά η Ένωση.

Αυτές οι δύο ομάδες μάλιστα μαζί με την Ξάνθη, είναι κι εκείνες με τις περισσότερες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα, ως και την 18η αγωνιστική. Η πρωτιά βέβαια πηγαίνει εύκολα στους κίτρινους, που δέχονται κατά μ.ο. τέσσερις, έχοντας 73! Από την πλευρά της η Ξάνθη έχει κατά μ.ο. περίπου 3,5 (65), ενώ 64 συνολικά αντίκρισαν οι παίκτες του Δικεφάλου.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ βρίσκεται αρκετά πιο πίσω με 55, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει 46 και ο Ολυμπιακός μόλις 18, ήτοι μία κίτρινη κάρτα κατά μ.ο. ανά αγώνα! Αυτό βέβαια μπορεί να μεταφραστεί και από το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι η ομάδα με το περισσότερο παιχνίδι κατοχής από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος του Βορρά κατέχει τα πρωτεία σε ό,τι αφορά τις κόκκινες κάρτες. Συνολικά μετράει 13, με τις έξι εξ αυτών να είναι απευθείας αποβολές κι εκείνη που τον ακολουθεί είναι η Βέροια με δέκα. Και σε αυτόν τον τομέα πάντως ο Άρης βρίσκεται στα... υψηλά στρώματα, με εννιά συνολικά κόκκινες (μόνο μία απευθείας), ενώ ΑΕΚ, Πανιώνιος και Πανθρακικός ακολουθούν με έξι. Σε ό,τι αφορά τους «αιώνιους», τρεις έχει ο Παναθηναϊκός, ενώ οι Πειραιώτες είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει αποβληθεί ακόμα παίκτης τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα