Υπογράφει και ανακοινώνεται!

Υπογράφει και ανακοινώνεται!

Gazzetta team
Υπογράφει και ανακοινώνεται!

bet365

Ρωμαίος γίνεται ο Βασίλης Τοροσίδης, που το απόγευμα της Τρίτης πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ. Τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό η Ρόμα στο οικονομικό. Μένει η ανακοίνωση.

Η επαφή και οι εξετάσεις

Ο 27χρονος διεθνής δεξιός μπακ είχε μία τελική επαφή σε πολύ καλό κλίμα με την διοίκηση της Ρόμα το πρωί της Τρίτης, καθώς βρέθηκε στην Ιταλία. Οι «τζιαλορόσι» τα βρήκαν σε όλα με τον Ολυμπιακό και με τον παίκτη και αυτό που έμενε ήταν να περάσει από τα ιατρικά τεστ. Αυτό έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού προσφέρεται σε απόδοση 1.40 στην sportingbet

Ο «Τόρο» πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και είναι πια μία ανάσα από τις υπογραφές με τους Ρωμαίους. «Ο Βασίλης Τοροσίδης αυτήν την στιγμή μιλάει με τους ανθρώπους της Ρόμα, οι οποίοι έχουν φτάσει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία εξαρτάται από το αν θα τα βρει η ομάδα με τον παίκτη στο οικονομικό.

Επίσης από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί», ήταν η επίσημη τοποθέτηση της ομάδας της Ρώμης το μεσημέρι μέσω του προφίλ της στο twitter. Υπάρχει πάντως σοβαρή πιθανότητα ο παίκτης να μείνει στην ομάδα της Ρόμα έως το προσεχές καλοκαίρι και μετά να πάει στην Σαμπντόρια.

Στο οικονομικό σκέλος ο Ολυμπιακός θα πάρει σύμφωνα με τους Ιταλούς 300.000 ευρώ ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες έκαναν λόγο για 500.000 ενώ ο παίκτης θα έχει συμβόλαιο της τάξεως των 500 χιλ. ευρώ. Για την ακρίβεια ο Τοροσίδης συμφώνησε για συμβόλαιο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2018. Κάποιες άλλες πηγές ωστόσο μιλούσαν για αποδοχές 700 και πλέον χιλ. ευρώ ετησίως.

Προτίμησε Ρώμη από Λονδίνο

Ο Τοροσίδης είχε μεν στα χέρια του πρόταση από την Φούλαμ, όμως προτίμησε να πάει στην Ρώμη αντί για το Λονδίνο. Ο διεθνής άσος έκρινε σκόπιμο το να μην κλείσει στους Κότατζερς, διότι πολύ απλά είναι της άποψης είναι πως η Ρόμα είναι πιο μεγάλο μέγεθος και το Καμπιονάτο ένα πιο καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα γι' αυτόν την δεδομένη χρονική στιγμή.

Άφησε με άλλα λόγια την Πρέμιερ Λιγκ και την επιλογή της ομάδας του Γιώργου Καραγκούνη για τους Ρωμαίους. Όσο για την Ρόμα που τον παρακολουθούσε καιρό ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το deal, εκτιμώντας ότι πήρε έναν παίκτη, ο οποίος είναι σε θέση να τις δώσει σημαντική βοήθεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα