Είχε προταθεί από Δεκέμβριο ο Κοντοές

Θοδωρής Βασίλης
Είχε προταθεί από Δεκέμβριο ο Κοντοές

bet365

Μπορεί το όνομα του Γιάννη Κοντοέ για τον Παναθηναϊκό να βγήκε μόλις τώρα στην επιφάνεια, αλλά όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, ο αμυντικός της ΑΕΚ είχε προταθεί στο «τριφύλλι» εδώ κι ένα μήνα από την εποχή που είχε καταθέσει προσφυγή.

Ο Γιάννης Κοντοές έχει καταθέσει προσφυγή κόντρα στην ΑΕΚ και όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ο 27χρονος αμυντικός δεν τα βρήκε με την Στεάουα, ενώ και το θέμα με την δοκιμή του στην Χαλ δεν πέρασε και πλέον δεν αποκλείεται να γυρίσει πίσω στην Ένωση.

Εκείνο το διάστημα μόλις ο Κοντοές είχε καταθέσει την προσφυγή, το όνομά του είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό στο γενικότερο πλαίσιο που επικρατεί πλέον στο «τριφύλλι» με τις μειώσεις και τις αποχωρήσεις των μεγάλων συμβολαίων.

Το όνομά του είχε προταθεί από το τότε στην Παιανία, αλλά ούτε η πλευρά του παίκτη που επιθυμούσε να δοκιμάσει την εμπειρία του εξωτερικού, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός που είχε να ασχοληθεί με άλλα πιο σοβαρά θέματα (βαριά ήττα στην Βέροια, αποχώρηση Ρότσα, και αποδέσμευση παικτών) προχώρησαν το θέμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα