Θεραπεία ο Πουλίδο, ατομικό ο Καζναφέρης

Θεραπεία ο Πουλίδο, ατομικό ο Καζναφέρης

Απόστολος Παγώνης
Θεραπεία ο Πουλίδο, ατομικό ο Καζναφέρης

bet365

Θεραπεία ακολούθησε ο Πουλίδο καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Από Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Καζναφέρης, δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Κοέλιο.

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας (28/01, 19:30) με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.
Ο Ρούμπεν Πουλίδο έκανε θεραπεία (ως γνωστόν, ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα). Να θυμίσουμε ότι τόσο ο Ισπανός στόπερ όσο και ο Νταβίντ Αγκάνθο θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, λόγω τιμωρίας.
Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Καζναφέρη, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με την ΑΕΚ, μπορεί και σήμερα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως στην προπόνηση της Τετάρτης αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.
Η κατάσταση του Νούνο Κοέλιο (ο Πορτογάλος μέσος αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Ζαραδούκα στο κυριακάτικο παιχνίδι) δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
* Στην «Γιορτή του Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή», που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας σήμερα το βράδυ στις 19:00 στην κεντρική αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από πλευράς ΑΡΗ θα τιμηθούν οι Σωκράτης Διούδης και Γιάννης Γιαννιώτας, που αγωνίστηκαν με την Εθνική Ελλάδας Νέων στον τελικό του EURO 2012 και οι οποίοι είχαν αγωνιστεί και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς και η ομάδα Κ-17 του ΑΡΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος U-17 της Super League την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Η τιμητική διάκριση για την τρίτη τη τάξει επαγγελματική μας ομάδα θα είναι αφιερωμένη στον Άγγελο Τσιπούρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα