Ζήτησε να μείνει Λάζαρος!

Ζήτησε να μείνει Λάζαρος!

Gazzetta team
Ζήτησε να μείνει Λάζαρος!

bet365

Την παραμονή του στον Παναθηναϊκό ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αφού ακόμα δεν έχει έρθει πρόταση στα χέρια του από το εξωτερικό.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στον «πάγο» εδώ και σχεδόν ένα μήνα, με το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι να είναι η οδυνηρή ήττα στην Βέροια. Ο παίκτης βέβαια ζήτησε μόνος του να φύγει με προορισμός το εξωτερικό, ωστόσο παρά το μεγάλο χρονικό διάστημα που έχει περάσει και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από Ιταλία (Μπολόνια) και Γερμανία (Χέρτα), επίσημη πρόταση δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του.

Το συγκεκριμένο γεγονός τον οδήγησε να ζητήσει από τους διοικούντες του Τριφυλλιού την παραμονή του στην ομάδα, σύμφωνα με το «Goal». Μάλιστα δεν αποκλείεται μετά από αυτή την εξέλιξη να «ενεργοποιηθεί» από τον Φάμπρι, στον οποίο και είχε διαμηνυθεί από τη στιγμή της έλευσής του ότι ο Χριστοδουλόπουλος δεν υπολογίζεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα