«Ο ΠΑΟ κατάντησε να παίζει ντέρμπι με Πανθρακικό»

«Ο ΠΑΟ κατάντησε να παίζει ντέρμπι με Πανθρακικό»

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟ κατάντησε να παίζει ντέρμπι με Πανθρακικό»

bet365

Απολαυστικός ο Γιώργος Μύρτσος στο... pregame του ντέρμπι της ημέρας. Τι λέει για τον «σεναριογράφο» Φάμπρι, τον Παπαδόπουλο, τον Πετρόπουλο και τον Σπυρόπουλο;

Μεγάλο ντέρμπι στην Αθήνα, μεταξύ Παναθηναϊκού και Πανθρακικού! Εδώ ταιριάζει το τραγούδι του Καλαντζή "Πώς καταντήσαμε λοχία"! Θα μπερδευτούν στο ΟΑΚΑ, ποιος είναι φαβορί και ποιος όχι. Αν παίξει με πράσινα ο Πανθρακικός, δεν ξεχωρίζει κανείς από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών ποιος είναι ποιος.

Και για αυτό ευθύνεται το απόλυτο διοικητικό καραγκιοζιλίκι που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Για παράδειγμα, αυτόν που τον διώχνουν, μετά του λένε να γίνει αρχηγός! Αναφέρομαι στον Σπυρόπουλο. Τους άλλους που διώχνουν, τους λένε τώρα ελάτε να γίνεται βασικοί.

Περισσότερα στο www.sportdog.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα