«Ολυμπιακό ή Ιταλία ο Ντε Βινσέντι!»

Δημήτρης Τομαράς
«Ολυμπιακό ή Ιταλία ο Ντε Βινσέντι!»

bet365

Σε Ολυμπιακό ή Ιταλία θα κλείσει τον Φεβρουάριο ο Τόμας Ντε Βινσέντι όπως τόνισε στο gazzetta.gr από την Αργεντινή ο εκπρόσωπός του, Εστεμπάν Μπουχάν.

Ερωτηθείς για το εάν έχουν πέσει οι υπογραφές με τον Ολυμπιακό ο κ. Μπουχάν έδωσε μία άλλη διάσταση στο θέμα της μεταγραφής του Ντε Βινσέντι υποστηρίζοντας ότι «δεν έχουμε υπογράψει ακόμα με τον Ολυμπιακό. Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, είχαμε πολύ καλές επαφές όσο ήμουν στην Ελλάδα και το κλίμα είναι εξαιρετικό όμως δεν υπάρχουν ακόμα υπογραφές».

Όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως «δεν έχουμε κάτι το οριστικό με τον Ολυμπιακό. Δεν δίνουμε αυτήν την στιγμή κάτι το τελειωτικό σε σχέση με την ελληνική ομάδα. Συνεχίζουμε να συζητάμε με τον σύλλογο, όμως από την άλλη έχουμε μία πολύ καλή ευκαιρία στην Ιταλία, την οποία κοιτάζουμε πολύ προσεκτικά και σοβαρά».

Αναφορικά με το μέλλον του Ντε Βινσέντι και το που τελικά θα τον βρει σύμφωνα με τον ατζέντη του «θα είναι ή στον Ολυμπιακό ή στην Ιταλία. Τον Φεβρουάριο θα ξέρουμε σίγουρα και οριστικά.

Ή θα πάμε στον Ολυμπιακό ή θα κλείσουμε στην Ιταλία».Τονίζεται ότι στην γειτονική χώρα έχουν προκύψει αρκετές ομάδες που θέλουν τον Αργεντινό άσο του ΠΑΣ Γιάννινα. Μία εξ αυτών που ενδιαφέρεται έντονα για τον Ντε Βινσέντι είναι η Τζένοα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα