Ανανέωσε και... φεύγει ο Κάρλος Εντουάρντο

Θάνος Σαρρής
Ανανέωσε και... φεύγει ο Κάρλος Εντουάρντο

bet365

Η Ρούμπιν Καζάν ανανέωσε το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και τον στέλνει για ενάμιση χρόνο δανεικό στην χώρα του, με τη Σάντος και τη Φλαμένγκο να ερρίζουν για την απόκτησή του.

Ο πρώην παίκτης της Χόφενχαϊμ και της Γκρέμιο είχε συμβόλαιο μέχρι το 2014 στη Ρούμπιν, στην οποία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί. Έτσι, αφού ανανέωσε και συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή, Αλεξάντρ Ρουστέμοβιτς, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί για ενάμιση χρόνο προκειμένου να βρει τον παλιό του εαυτό. Σάντος και Φλαμένγκο τον θέλουν και ο εκπρόσωπός τους τόνισε ότι θέλει το θέμα να τελειώσει γρήγορα, αφού προτεραιότητα του παίκτη είναι να διεκδικήσει μία θέση στη Σελεσάο για το Μουντιάλ του 2014.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα