Μετρά αντίστροφα για το... μπαμ!

Μετρά αντίστροφα για το... μπαμ!

Νίκος Αθανασίου
Μετρά αντίστροφα για το... μπαμ!

bet365

Καθοριστικό το επόμενο 48ωρο για την μεγάλη επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ την ώρα που στον Παναθηναϊκό ελπίζουν περισσότερο από ποτέ!

Από την πρώτη στιγμή που το gazzetta.gr έφερε αποκλειστικά στο... φως της δημοσιότητας τις επαφές του Παναθηναϊκού με τον Τζιμπρίλ Σισέ, διαβάσατε βήμα-βήμα την εξέλιξη της υπόθεσης. Από την... επιστράτευση ανθρώπων που οικονομικά θα βοηθήσουν για να ξαναντυθεί στα πράσινα ο διεθνής στράικερ, το «μαλάκωμα» του Γάλλου σταρ, το τηλεφώνημα προς Παιανία μεριά, την πρόταση με τα μπόνους και τις πιέσεις που δέχεται από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» σε καθημερινή βάση. Όλα επιβεβαιώθηκαν μέχρι και την τελευταία λέξη.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα προσφέρεται σε απόδοση 2.375 στην sportingbet

Πλέον, η υπόθεση έχει μπει στη τελική της ευθεία. Το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και αναμένεται να κρίνει τα πάντα. Το θετικό είναι πως οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός έχει δείξει τόσο οικονομικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο, πόσο πολύ θέλει τον Σισέ ξανά στην Παιανία. Κάτι που είχε μετρήσει και το καλοκαίρι του 2009. Εξάλλου μιλάμε για έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι του συλλόγου και φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να του θυμίσουν πως θα είναι βασιλιάς στην Αθήνα, όπως και στη διετία 2009-2011.

Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό είναι πιο αισιόδοξοι από ποτέ. Οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεση βλέπουν και ανταπόκριση και διάθεση επιστροφής από τον 31χρονο φορ, ο οποίος ποτέ δεν έκλεισε την πόρτα. Ίσα-ίσα που όποτε του δινόταν ευκαιρία την... άνοιγε με δηλώσεις του ή με... τιτιβίσματα.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, όσο περνούν οι μέρες, ο Γάλλος «μαλακώνει» και δείχνει έτοιμος να πάρει την μεγάλη απόφαση παρά τις αρχικές του αμφιβολίες. Φυσικά, πρέπει να βρει λύση με την ΚΠΡ αλλά αυτό είναι κάτι που δεν τον ανησυχεί για το μέλλον της καριέρας του. Τα έχει... σπάσει με τον Ρέντναπ, δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον κόσμο και ο αγγλικός σύλλογος μόνο εμπόδιο δεν θα σταθεί στην φυγή του.

Η μπάλα, όμως, πρέπει να παραμείνει χαμηλά. Εξάλλου, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανιστεί μια καλύτερη πρόταση ή κάποια εμπλοκή, την οποία κανείς δεν υπολόγιζε. Υπομονή λίγες μέρες και θα ξέρουμε αν το «Ελ. Βενιζέλος» θα... φλερτάρει με το γκρέμισμα από τους φίλους του Παναθηναϊκού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα