Κρούση Στουτγάρδης για Τζιμπούρ

Κρούση Στουτγάρδης για Τζιμπούρ

Gazzetta team
Κρούση Στουτγάρδης για Τζιμπούρ

bet365

Οι «σειρήνες» των ευρωπαϊκών συλλόγων δεν λένε να σταματήσουν για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, αφού και η Στουτγάρδη φέρεται να έκανε επίσημη πρόταση στον Αλγερινό.

Το συμβόλαιο του «τρομοκράτη» με τους πρωταθλητές λήγει σε λίγους μήνες, κάτι που σημαίνει πως έχει ήδη το δικαίωμα να υπογράψει σε όποιον σύλλογο θέλει για το καλοκαίρι, χωρίς να... λογοδοτήσει στην ομάδα του και φυσικά δίχως να λάβει η πειραϊκή ΠΑΕ κάποιο αντίτιμο.

Μετά τις τουρκικές «σειρήνες» για τον πρώτο σκόρερ του φετινού Ολυμπιακού, σειρά παίρνει η Γερμανία και συγκεκριμένα η Στουτγάρδη, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο γερμανικός σύλλογος φέρεται να έκανε επίσημη κρούση στον παίκτη των «ερυθρολεύκων» και ο ίδιος μάλιστα εμφανίζεται να την εξετάζει αρκετά σοβαρά.

Την ίδια στιγμή στον Πειραιά περιμένουν την απάντηση του παίκτη στην πρόταση που του έχει κατατεθεί και παρά τη σιγουριά που υπήρχε το τελευταίο διάστημα, η κατάσταση δείχνει να περιπλέκει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα