Έχει δίκιο ο Μαρινάκης για Αλαφούζο!

Gazzetta team
Έχει δίκιο ο Μαρινάκης για Αλαφούζο!

bet365

Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει στον σκύλο την άποψή του για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αναρωτιέται ..."Πού-Τσάκας;" και δεν ξεχνάει τον Ιβάν, τους Σωτήρηδες του Άρη και φυσικά τον Ζαρντίμ. Απολαύστε υπεύθυνα...

Προθεσμία ζήτησε, λέει, ο Πρίγκιπας για να βάλει τα λεφτά στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν την πήρε. Εγώ το έχω πει πολύ καιρό πριν για το παραμύθι του Τσάκα, όταν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού φώναζαν πως μπορεί να είναι αλήθεια η ιστορία με τον Πρίγκιπα.

Αλλά το άσχημο για εμάς είναι πως ξευτιλίζονται μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου μας. Με μεγάλο σεβασμό στον Δομάζο, τον στρατηγό του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν μπορεί να μπαίνει σε αυτό το τριπάκι. Δεν μπορεί να παραιτείται το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού κατ' εντολή Τσάκα και να ορίζει δική του 16μελη διοίκηση, πριν βάλουν τα λεφτά. Μικραίνει πάρα πολύ με αυτά τα πράγματα ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο sportdog.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα