Τελευταία προπόνηση και αναβολή ΓΣ για ΟΦΗ

Τελευταία προπόνηση και αναβολή ΓΣ για ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Τελευταία προπόνηση και αναβολή ΓΣ για ΟΦΗ

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πραγματοποίησαν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση για το 2012, τη στιγμή που αναβλήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση λόγω έλλειψης απαρτίας.

Υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Σωτήρη Ρούσση, και του προπονητή τερματοφυλάκων, Σάκη Παγωμένου, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ. Από το πρόγραμμα απουσίαζαν πέντε ποδοσφαιριστές και αυτοί ήταν οι τραυματίες Χαριτωνίδης, Μπούρμπος, οι Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, οι οποίοι αναρρώνουν από γαστρεντερίτιδα και ο αδειούχος Σίσιτς.

Έτσι, η προετοιμασία των Κρητικών για την έναρξη του δευτέρου γύρου θα συνεχιστεί την Τετάρτη το απόγευμα (18:30), όταν είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση, καθώς γι' αύριο Πρωτοχρονιά έχει δοθεί ρεπό.

Αναβλήθηκε η ΓΣ

Τέλος, να σημειωθεί ότι αναβλήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα λόγω έλλειψης απαρτίας. Όπως αναφέρει το πρακτικό αυτής, «ο προσωρινά προεδρεύων της Γ.Σ., πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μάνθος Πολυλινάκης όπως το άρθρο 20 του καταστατικού ορίζει, διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει απαρτία γιατί δεν είναι παρών το 20% τουλάχιστον του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και ως εκ τούτου η Γ.Σ. θα επαναληφθεί όπως το καταστατικό ορίζει, άρθρο 18 παράγραφος 2».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα