Με 4-1-2-3 για νίκη και μόνο

Με 4-1-2-3 για νίκη και μόνο

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Με 4-1-2-3 για νίκη και μόνο

bet365

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε, με τον Εβαλντ Λίνεν να δείχνει τις σκέψεις του αναφορικά με σύστημα και 11άδα.

Για την Ένωση τα πράγματα είναι ξεκάθαρα σε ό,τι αφορά την κυριακάτικη αναμέτρηση. Ή θα νικήσει και θα βελτιώσει κάπως την κατάσταση της βαθμολογικά και ψυχολογικά, ή δε θα νικήσει και θα ολοκληρώσει την πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην τελευταία θέση...

Με το κλίμα να μην είναι καλό και με τις αντοχές όλων στο όριο, πια, η ομάδα έκανε την τελευταία της προπόνηση το Σάββατο στα Σπάτα, με τον Λίνεν να κάνει δοκιμή με... 4-1-2-3! Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κωνσταντόπουλος, αριστερό μπακ ο Κοντοές, δεξί ο Βλάχος και στόπερ οι Γιάγκο και Κουτρουμπής. Μοναδικό αμυντικό χαφ ήταν ο Κορδέρο, μπροστά του οι Γκερέιρο και Κατίδης, με την επιθετική τριάδα να αποτελείται από τους Φουρτάδο (αριστερά), Παυλή (κορυφή), Φούντα (δεξιά).

Στην αποστολή της ομάδας, εκτός φυσικά από αυτούς που προορίζονται για την 11άδα, είναι και οι Αραμπατζής, Κατσικοκέρης, Κοτσαρίδης, Σταματής, Αρκούδας, Γροντής και Τσούπρος.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι ο κόσμος θα συμπαρασταθεί στην ομάδα την Κυριακή στην προσπάθεια της για νίκη, ποντάρουν στην πολύ καλή παράδοση που υπάρχει στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ομάδες του Ντούσαν Μπάγεβιτς και δε θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να έχουμε και πάλι... μαγικά πράγματα από τη διαιτησία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα