Ρεπό, ανάσες και επιβράβευση

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ρεπό, ανάσες και επιβράβευση

bet365

Στιγμές χαλάρωσης απόλαυσαν οι παίκτες του Ηρακλή, που πήραν ρεπό για σήμερα. Από αύριο και χωρίς απουσίες η προετοιμασία το παιχνίδι με τον Φωκικό.

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή για τους παίκτες του Γηραιού, αφού ο προπονητής του συλλόγου έδωσε ρεπό στους παίκτες του επιβραβεύοντας τους με αυτόν τον τρόπο για τις καλές τους εμφανίσεις στις τελευταίες αγωνιστικές.

Συνεπώς, η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Φωκικό θα ξεκινήσει από αύριο. Εκεί αναμένεται να συμμετέχουν όλοι οι παίκτες του Ηρακλή, αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον Στράντζαλη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα