Ο Τσιτσιακόφ μίλησε για Βιερίνια!

Ο Τσιτσιακόφ μίλησε για Βιερίνια!

Απόστολος Παγώνης
Ο Τσιτσιακόφ μίλησε για Βιερίνια!

bet365

Στη Γερμανία βρέθηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Γκέρμαν Τσιτσιακόφ με εντολή Σαββίδη προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις της Βολφσμπουργκ για τον Βιερίνα.

Ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για επαναπατρισμό του Αντρέ Βιερίνια και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Με εντολή Σαββίδη ο Γκέρμαν Τσιτσιακόφ ταξίδεψε στη Γερμανία και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Βόλφσμπουργκ για την περίπτωση του Αντρέ Βιερίνια. Ο στρατηγικός σύμβουλος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο ενός δανεισμού του παίκτη τον Γενάρη.
Οι γερμανοί δεν έχουν αποφασίσει για το μέλλον του Πορτογάλου παρότι στους τελευταίους αγώνες της Βόλφσμπουργκ είναι στους διακριθέντες , αν θα τον κρατήσουν ή θα τον παραχωρήσουν με την μορφή του δανεισμού. Το τι θα γίνει θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα. Πάντως ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για τον δανεισμό του καθώς είναι επιθυμία όχι μόνο των φιλάθλων, αλλά και του Σαββίδη να επιστρέψει ο παίκτης στην Τούμπα και να βοηθήσει προκειμένου ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα