«Πριν τον Ζαχαριάδη, ο Σιδηρόπουλος»!
Ο ηγέτης της Original 21 παραχώρησε δηλώσεις στον σκύλο όπου έκανε έκκληση στους οπαδούς της Ένωσης να αφήσουν τα Social Media και να έρθουν γήπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της διοίκησης της ΠΑΕ, την οποία και χαρακτήρισε... ανύπαρκτη.
Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για το χθεσινό παιχνίδι στην Κομοτηνή; Η ΑΕΚ φωνάζει για τη διαιτησία...
«Το τρόπο αντιμετώπισης της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, τον είδαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που ήταν διαιτητής ο Σιδηρόπουλος. Δεν περιμέναμε το παιχνίδι στην Κομοτηνή. Τίποτα, μείναμε στην απόφαση του Βασάρα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (σ.σ αναφέρεται στο παιχνίδι της σεζόν 2004/05, όταν οι "κιτρινόμαυροι" ζήτησαν πέναλτι στον Μπούρμπο, που δεν δόθηκε ποτέ-το παιχνίδι είχε λήξει 0-0), που στέρησε από την ΑΕΚ τη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, που μπορεί να έβαζαν μερικά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία. Ίσως ήταν όλα διαφορετικά σήμερα».
Διαβάστε τις υπόλοιπες δηλώσεις του που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στον Sportdog.gr
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
