Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Σιόβας

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Σιόβας

Δημήτρης Τομαράς
Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός ο Σιόβας

bet365

Τρεις με τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Δημήτρης Σιόβας όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες έκανε την Δευτέρα και έδειξαν θλάση Β' βαθμού.

Η γνωμάτευση που προέκυψε για τον Σιόβα είναι πως έχει θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Ο παίκτης του Ολυμπιακού έκανε την Δευτέρα εξετάσεις που κατέδειξαν το πρόβλημά του αλλά και τον χρόνο απουσίας του.

Όπως εκτιμάται ο Δημήτρης Σιόβας θα λείψει από τις υποχρεώσεις των πρωταθλητών για 3-4 εβδομάδες. Ο διεθνής αμυντικός από μέρους του ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος για τον τραυματισμό του με τον Παναθηναϊκό και θέλει να επανέλθει στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα