Μόνο σε Ζαρντίμ και ...Άγιο Σώστη ελπίζει ο ΠΑΟ!
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ντέρμπι. Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση που έχουν κάθε φορά που παίζουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Το απόλυτο φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή, φυσικά, είναι ο Ολυμπιακός. Και όχι άδικα.
Πιστεύω μάλιστα πως ο μοναδικός που μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πάρει κάτι καλό, ο μόνος που μπορεί να του δώσει ελπίδα για κάτι θετικό, είναι αυτός ο Πορτογάλος με τα κοντά χεράκια που έχει στον πάγκο του ο Ολυμπιακός.
Περισσότερα στο www.sportdog.gr
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
