«Ενότητα και όχι διχόνοιες»

«Ενότητα και όχι διχόνοιες»

Gazzetta team
«Ενότητα και όχι διχόνοιες»

bet365

Ο Τάκης Οικονομόπουλος ζητάει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει και να γραφτεί στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, αναφέροντας πως το τριφύλλι πρέπει να είναι ενωμένο και ενιαίος.

Αναλυτικά τα σημαντικότερα κομμάτια της συνέντευξης του κ. Οικονομόπουλου στον Sentra 103,3:

Για το ότι ουσιαστικά αναδείχθηκε πρώτος στις εκλογές της Παναθηναϊκής συμμαχίας, όντας δεύτερος μετά τον πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο; «Ηταν μια δικαίωση για εμένα. Ημουν 45 ολόκληρα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω τι τους ήρθε στη συνέχεια “γίνεσαι έτσι, γίνεσαι αλλιώς”. Δεν μου άρεσε και έφυγα. Τώρα όμως που ήρθε ο κ. Αλαφούζος, ήθελε πάλι τα παιδιά του Παναθηναϊκού κοντά του, που έχουν γράψει την ιστορία της ομάδας προκειμένου να δώσουν το είναι τους. Ετσι εκτός από μένα υπάρχουν ο Καμάρας, ο Αντωνιάδης, ο Ελευθεράκης, ο Κωνσταντίνου. Προπονητής είναι ο Ρότσα και βοηθός του ο Βονόρτας ο οποίος είναι ένα πολύ καλό παιδί και το οποίο το είχα στους ερασιτέχνες».

Για τα πολλά νέα παιδιά που έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός: «Τα περισσότερα παιδιά ανέβηκαν από τις ακαδημίες μας και βρίσκονται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο».

Για την προσπάθεια που κάνει η «Παναθηναϊκή συμμαχία»: «Κάνω έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, να στηρίξει τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είναι ο μοναδικός που βγήκε μπροστά και έβαλε το στήθος του. Θέλουμε ο Παναθηναϊκός να φτάσει σε ένα σημείο από το οποίο θα ξεκινήσει ώστε να φτάσει εκεί που του αρμόζει, στην κορυφή. Ετσι λοιπόν να έρθει ο κόσμος και να γραφτεί στην “Παναθηναϊκή συμμαχία”».

Για τα οικονομικά δεδομένα της «Παναθηναϊκής συμμαχίας»: «Αυτή τη στιγμή είμαστε “ίσα βάρκα, ίσα πανιά”. Τα παιδιά που είναι στην συμμαχία θα τρέξουν να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ώστε να μας απαλύνει τον πόνο στο να μαζέψουμε χρήματα. Επίσης οι σύνδεσμοι παίζουν μεγάλο ρόλο. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ κόσμο στους οργανωμένους. Αν θελήσουν να συνεισφέρουν έστω και λίγα χρήματα, θα μπορέσει να μαζευτεί ένα καλό ποσό ώστε να κινηθούμε. Θα μας λύσει τα χέρια. Ξέρω ότι είναι μια πολύ δύσκολη εποχή και για την χώρα μας».

Για το μοντέλο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»: «Ακόμη ο κόσμος δεν γνωρίζει ποιο ακριβώς είναι το εγχείρημα το οποίο κάνουμε. Αν δείτε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο, όπως π.χ. η Μπαρτσελόνα, δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο (σ.σ. με μοντέλα λαϊκής βάσης). Ετσι έχουν φέρει τον κόσμο τους στο γήπεδο τα οποία είναι πάντοτες γεμάτα».

Για το Γουέμπλεϊ και τις «αιχμές» από κάποιους ότι εκείνη η ομάδα είχε την βοήθεια της χούντας; «Οσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζουν τέτοια χολή, οι αντίπαλοι οπαδοί. Εάν είχε γίνει αυτό το πράγμα από ΑΕΚ και Ολυμπιακό εμείς θα μιλούσαμε με τα καλύτερα λόγια, Αν δείτε τα παιχνίδια που έκανα και την πίεση που δέχθηκα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό, θα καταλαβαίνατε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Για τα αν πρέπει να επιστρέψουν οι ξένοι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως τη δεκαετία του '60: «Ναι νομίζω ότι είναι ώρα να επιστρέψουν και πάλι οι ξένοι διαιτητές. Το κακό είναι ότι κάποιοι διαιτητές και τότε και τώρα, λειτουργούν ως οπαδοί, λές κι έπαιζε η ομάδα τους».

Για την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου: «Με συγκινεί ιδιαίτερα η αγάπη του κόσμου που με χαιρετάει όπου με βλέπει. Όταν ο γιος μου ήταν μικρός και τον έπαιρνα στο γήπεδο, όταν με χαιρετούσε ο κόσμος, μου ελέγε μετά: “Που σε ξέρουν όλοι αυτοί μπαμπά;” (σ.σ. γέλια)».

Για τους τερματοφύλακες που έχει βγάλει: «Από μένα έχει βγει ο Νικοπολίδης. Τον Αντώνη τον είχα στα χέρια μου 15 ολόκληρα χρόνια. Επίσης τον Κοτσώλη, τον Τζόρβα, τον Ταμπάκη τον οποίο τον έχω από 7 χρονών και είναι μεγάλο ταλέντο. Πιστεύω ότι αν θελήσουν να πουλήσουν τον Καρνέζη, ο Ταμπάκης είναι η ιδανική λύση και θα καθιερωθεί. Φυσικά υπάρχει και ο Καπίνο. Επίσης από τα χέρια μου πέρασαν οι Τζόρβας, ο Αναγνωστόπουλος που τώρα είναι στους Νέους, ο Βελλίδης που παίζει στον Αρη και ένα σωρό άλλα παιδιά».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει για τον Παναθηναϊκό: «Το πρώτα πράγμα που πρέπει να έχουμε είναι ενότητα και όχι διχόνοιες. Πρέπει να βαδίσουμε μαζί και ο Παναθηναϊκός να είναι ενωμένος και ενιαίος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα