«Να προσέξουμε συνολικά τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Να προσέξουμε συνολικά τον Παναθηναϊκό»

bet365

Σημαντική θεωρεί την αναμέτρηση του Πανιώνιου απέναντι στον Παναθηναϊκό για την πορεία της ομάδας του στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Βασίλης Ρόβας.

Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» μίλησε στο Novasports

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν όλα τα προηγούμενα. Ήταν μια κακή παρένθεση το πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα. Στο δεύτερο είχαμε καλή εικόνα και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα είχαμε ισοφαρίσει. Πιστεύω κόντρα στον Παναθηναϊκό να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε έως τώρα στο πρωτάθλημα».

Για κίνητρο που έχει ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από Πλατανιά: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός όπου πηγαίνει θέλει να κερδίζει. Θα είναι ψυχολογικά πιεσμένοι από το αποτέλεσμα στον Πλατανιά, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό: «Είναι μια ομάδα συνόλου και η αλλαγή προπονητή τους ανέβασε ψυχολογικά. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και πολλούς νεαρούς ταλαντούχους. Πιστεύω ότι πρέπει να τον προσέξουμε συνολικά. Όπως σας είπα πριν, κοιτάζω πάντα την ομάδα μου. Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι που είναι δύσκολο».

Για τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να αυξηθεί στους 8 βαθμούς: «Τον πήχη τον ανεβάσαμε πολύ ψηλά, άθελά μας, εμείς και ο κόσμος πλέον έχει απαιτήσεις από εμάς. Πιστεύω πως αν κερδίσουμε θα είναι πολλή σημαντική η νίκη για τη συνέχεια. Οι 8 βαθμοί είναι μεγάλη διαφορά και πιστεύω πως θα μας κρατήσει μέσα στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα