Πλησιάζει ο δανεισμός για «Φέτφα»

Πλησιάζει ο δανεισμός για «Φέτφα»

Δημήτρης Τομαράς
Πλησιάζει ο δανεισμός για «Φέτφα»

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης από την στιγμή που συνεχίζει να μην παίρνει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στον δανεισμό του σε ομάδα του εξωτερικού.

Στις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και τους παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δη τον Βαγγέλη Μαρινάκη εκτός των άλλων τέθηκε επί τάπητος η αξιοποίηση του παίκτη από την ομάδα. Όπως τονίστηκε σχετικά «εφόσον ο Γιάννης δεν μπορέσει να πάρει ευκαιρίες ή να παίξει στον Ολυμπιακό τότε καλό είναι να πάει σε ομάδα του εξωτερικού ως δανεικός για να αγωνιστεί και να πάρει εμπειρίες».

Η λογική είναι απλή: ο Φετφατζίδης θα καταφέρει στο εξωτερικό (σ.σ. οι πιο πιθανοί προορισμοί του για τον Γενάρη είναι η Ισπανία και η Γερμανία) να αναδείξει τα προσόντα του, να δουλέψει και άλλο, να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να γυρίσει σαφώς βελτιωμένος στο λιμάνι. Πάντως η τελική απόφαση πρόκειται να ληφθεί εντός του Δεκεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα