«Ιδιαίτερη η κούπα με Ρεάλ» (vid)

«Ιδιαίτερη η κούπα με Ρεάλ» (vid)

Gazzetta team
«Ιδιαίτερη η κούπα με Ρεάλ» (vid)

bet365

Την αισιοδοξία του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να κατακτήσει το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ της ιστορίας της εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων δήλωσε ότι θα είναι κάτι διαφορετικό για τον ίδιο το να κακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο με τρίτη διαφορετική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στην περσινή διοργάνωση.

Διαβάστε αποσπάσματα των όσων είπε ο Μουρίνιο στο Sky Sports:

Για το πρώτο Τσάμπιονς Λιγκ της Ίντερ μετά από σαράντα χρόνια: «Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για τον κ. Μοράτι και κάποιους παίκτες, οι οποίοι με βάση την ηλικία του, είχαν την ευκαιρία να κατακτήσουν το τρόπαιο. Πραγματικά απόλαυσα εκείνη την περίοδο…».

Για τον περσινό αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Η μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μία ακόμη μέρα και δεν μπορείς να λυπάσαι για μία εβδομάδα. Ωστόσο, δεν σταματάς να το σκέφτεσαι, αφού πρόκειται για μία ήττα σε έναν ημιτελική και - μάλιστα- στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτό είναι κάτι που πονάει»

Για τον μεγάλο του στόχο: «Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει το δέκατο τρόπαιο στην ιστορία της και εγώ το τρίτο με διαφορετική ομάδα στη διοργάνωση. Θα είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Με ηρεμία θα τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα