«Παράθυρο» για ΑΕΚ ο Κατσουράνης!

«Παράθυρο» για ΑΕΚ ο Κατσουράνης!

Gazzetta team
«Παράθυρο» για ΑΕΚ ο Κατσουράνης!

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και τόνισε ότι δεν αποκλείει τίποτα όσον αφορά το μέλλον του.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις προπονήσεις και μετά την αποπομπή του από τους «πράσινους» αναζητά την επόμενη ομάδα του, στην οποία θα πάει από τον Ιανουάριο. Μιλώντας στο «flogasport.net» ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχτεί επίσημη κρούση από την Ένωση, αλλά δεν έκλεισε καμία πόρτα, αναφέροντας και την περίπτωση του εξωτερικού.

«Δεν αποκλείω τίποτα. Ξέρω ότι με θέλουν στην ΑΕΚ, αλλά δεν μου έχει μιλήσει κανένας. Εφόσον με θέλουν θα πρέπει να μιλήσουν μαζί μου ή, με τον μάνατζερ μου. Όλα είναι ανοιχτά, ακόμη και το εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος, ενώ κάποια σενάρια που έχουν αναπτυχθεί θέλουν και τον ΠΑΟΚ να... εξετάζει την περίπτωσή του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα