Τέλος ο Αμανατίδης από την Νίκη

Τέλος ο Αμανατίδης από την Νίκη

bet365

Ο Αμανατίδης την πλήρωσε για την κακή πορεία της Νίκη Βόλου, καθώς μετά και την ήττα στα Μέγαρα έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα από την Μαγνησία. Κατσαβάκης ο επικρατέστερος, 30.000 πρόστιμο στους παίκτες.

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου ο Περικλής Αμανατίδης, καθώς μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και την ήττα στα Μέγαρα η διοίκηση αποφάσισε να τον αντικαταστήσει.

Φυσικά οι διοικούντες την ΠΑΕ γνωρίζουν πως αυτός δεν είναι ο μοναδικός υπαίτιος για την κακή πορεία της ομάδας και έτσι αποφασίστηκε να μπει πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές ύψους 30.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου γνωστοποιεί ότι επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ συνολικά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την κακή αγωνιστική τους παρουσία στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων».

Τα πρώτα ονόματα έχουν ήδη κάνει ήδη κάνει την εμφάνισή τους, με επικρατέστερο αυτό του Μάκη Κατσαβάκη. Μέχρι πάντως να υπάρξει κάποια εξέλιξη, χρέη προπονητή θα εκτελεί ο Κώστας Γρηγοριάδης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα