Ψήφισαν τους καλύτερους στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Ψήφισαν τους καλύτερους στον Πλατανιά

bet365

Οι παίκτες του Πλατανιά πήραν σειρά στη ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης ποδοσφαιρικής ενδεκάδας στον κόσμο, αφού ψήφισαν πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Πλατανιά ήταν η επόμενη από τη Σούπερ Λιγκ που μπήκε στη διαδικασία να ψηφίσει την καλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα. Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ, Κώστας Πούλιος και ο Ταμίας του Συνδέσμου, Σάκης Δημόπουλος επισκέφτηκαν την αποστολή των Χανιωτών στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Εκεί διενήργησαν τη ψηφοφορία στην κάλπη της FIFPro, η οποία μαζί με τη FIFA την οργανώνουν. Τέλος, να σημειωθεί ότι έγινε και ενημέρωση προς τους παίκτες των κρητικών για την ασφαλιστική τους κάλυψη και θέματα που αφορούν τους Κανονισμούς και γενικά τα μέλη του ΠΣΑΠ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα