Ο χασογκόλης έγινε... Τοτσέ-γκολ; (vids)

Ο χασογκόλης έγινε... Τοτσέ-γκολ; (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Ο χασογκόλης έγινε... Τοτσέ-γκολ; (vids)

bet365

Ο Τοτσέ έσωσε για άλλη μια φορά τον Παναθηναϊκό σκοράροντας κόντρα στη Λάτσιο. Το gazzetta.gr αναλύει με αριθμούς τον Τοτσέ-γκολ που έχει χαρακτηριστεί και χασογκόλης!

Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού, όπως, και στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την Τότεναμ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τριφύλλι και απέναντι στη Λάτσιο αφήνοντας τους πράσινους μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Θα σκοράρει ο Παναθηναϊκός και στα δύο ημίχρονα του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ; 3.30 πληρώνει στην bwin

Ο Τοτσέ έχει ακούσει τα εξ αμάξης από την εξέδρα και όχι μόνο καθώς έχει χάσει μερικά γκολ που χαρακτηρίζονται «άχαστα», αλλά και επειδή πρέπει να σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο με γκολ

Ο πρώην άσος της Καρταχένα δεν διακρίνεται για την ταχύτητα του και αυτό είναι ένα ακόμη μελανό σημείο που του προσάπτουν. To gazzetta.gr προσπαθεί με αριθμούς να αναλύσει αν ο Ισπανός είναι τελικά χασογκόλης ή φορ που ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από την παρουσία του με τα πράσινα στα ευρωπαϊκά ματς.

Ο Χοσέ Τοτσέ φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος από πέρσι κάνοντας το ευρωπαϊκό ντεμπούτο απέναντι στην Οντένσε στο ΟΑΚΑ (3-4) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στις 2 Αυγούστου του 2011.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε 70 λεπτά και κατάφερε να σκοράρει (έκανε το 2-1) μετά από μισή ώρα στον αγωνιστικό χώρο αφού πήρε τη θέση του Στέργου Μαρίνου μόλις στο 20'. Όμως, ο Παναθηναϊκός δεν πήρε την πρόκριση. Επόμενος αντίπαλος του τριφυλλιού ήταν η Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Europa League.

Του ακύρωσαν και δύο γκολ

Το πρώτο ματς στο Ισραήλ ήταν οδυνηρό για τον Παναθηναϊκό αφού ηττήθηκε με 3-0. Ο Τοτσέ πέτυχε δύο τέρματα, αλλά κανένα δεν μέτρησε. Το πρώτο ήταν μόλις στο 5΄, όταν ο Λέτο πάσαρε από τον άξονα στον Ισπανό που βγήκε σχεδόν από την ίδια ευθεία με τους αντίπαλους αμυντικούς πλάσαρε σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ.

Ο Τοτσέ σκόραρε στο 80' και ενώ το σκορ ήταν στο 2-0, όμως, το γκολ του δεν μέτρησε από τον ρέφερι της αναμέτρησης με την μπάλα να φαίνεται πως περνάει την γραμμή της εστίας. Δείτε παρακάτω το video...

Το... μέτρησαν στο ΟΑΚΑ

Στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, ο Τοτσέ έχασε και πάλι αρκετές ευκαιρίες πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα των Ισραηλινών στο 79΄, δίνοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκός με 2-1. Ομως, η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα αποκλείστηκε από την Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της τόσο νωρίς.

Ελάχιστη συμμετοχή με Μάλαγα

Όλα αυτά ήταν την περσινή σεζόν. Φέτος, ο Τοτσέ δεν σκόραρε κόντρα στη Μάδεργουελ παρότι οι πράσινοι σημείωσαν 5 τέρματα, ενώ με τη Μάλαγα έπαιξε ελάχιστα. Ο Ισπανός αγωνίστηκε 21 λεπτά στο ματς της πατρίδας του και άλλα 17 στην Αθήνα, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εμπιστεύτηκε τον Μπρούνο Φορναρόλι.

Ο Τοτσέ δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο απέναντι στη Μάριμπορ (3-0), όμως, με την Τότεναμ και τη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ ήταν βασικός και αναντικατάστατος δίνοντας με τα τέρματα του δύο πολύτιμους βαθμούς στο τριφύλλι.

90 λεπτά και... γκολ!

Πάμε στους αριθμούς που δεν λένε πάντα την αλήθεια. Ο Τοτσέ στις 3 περσινές του συμμετοχές είχε δύο τέρματα, ενώ φέτος σε 6 ματς έχει σημειώσει 2. Δεν είναι και λίγο να σκοράρει 4 γκολ στην Ευρώπη, σε 9 συμμετοχές και ενώ δεν έχει ξανά αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αξιοσημείωτο είναι πως σκόραρε όταν έπαιξε σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Σχεδόν ένα τέρμα ανά αγώνα στο ΟΑΚΑ

Ο Χοσέ Τοτσέ έχει, μέχρι στιγμής, συνολικά με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη 615 λεπτά συμμετοχής και σκοράρει ένα τέρμα ανά 153 λεπτά. Πάντως, όταν παίζει μπροστά στον κόσμο των πρασίνων γίνεται killer καθώς σε 6 ματς στο ΟΑΚΑ, έχει πετύχει όλα του τα τέρματα. Ο Ισπανός σκοράρει ένα γκολ ανά 107 λεπτά στην Αθήνα, καθώς έχει συνολικά 428 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό πίνακα με τα στατιστικά του Τοτσέ στην Ευρώπη, αλλά μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ για τον killer ή χασογκόλη Ισπανό...

Ο ΤΟΤΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΣΚΟΡ

ΛΕΠΤΑ ΣΥΜ.

ΓΚΟΛ

27/07/11

Οντένσε – Παναθηναϊκός

1-1

0

0

02/08/11

Παναθηναϊκός – Οντένσε

3-4

70

50'

18/08/11

Μακάμπι Τ.Α. - Παναθηναϊκός

3-0

90

-

25/08/11

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τ.Α.

2-1

90

79'

31/07/12

Μάδεργουελ – Παναθηναϊκός

0-2

76

-

08/08/12

Παναθηναϊκός – Μάδεργουελ

3-0

71

-

22/08/12

Μάλαγα – Παναθηναϊκός

2-0

21

-

28/08/12

Παναθηναϊκός – Μάλαγα

0-0

17

-

20/09/12

Μάριμπορ – Παναθηναϊκός

3-0

0

0

04/10/12

Παναθηναϊκός – Τότεναμ

1-1

90

77'

25/10/12

Παναθηναϊκός – Λάτσιο

1-1

90

90'

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα