Επαφές με Ντινάμο ο ΠΑΟΚ

Επαφές με Ντινάμο ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Επαφές με Ντινάμο ο ΠΑΟΚ

bet365

Στον ΠΑΟΚ λόγω και της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη ξεκίνησαν επαφές με την αγορά της Ρωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στον Δικέφαλο βρίσκονται σε επικοινωνία με την Ντινάμο Μόσχας για την μετακίνηση παικτών στη Θεσσαλονίκη.

Οι αναζητήσεις παικτών που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ άμεσα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του έχει θέσει. Ο Γιώργος Γεωργιάδης αναμένεται να ξεκινήσει ταξίδια στην Ευρώπη προκειμένου να τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τον Γενάρη, αλλά πολύ περισσότερο για το Καλοκαίρι του 2013.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr με εντολή του Ιβάν Σαββίδη έχουν ξεκινήσει επαφές με ομάδες της Ρωσίας και πιο συγκεκριμένα με την Ντινάμο Μόσχας που αριθμεί μια πλειάδα - πολύ αξιόλογων - ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται με τη μορφή του δανεισμού σε διάφορες ομάδες (οι περισσότεροι εντός συνόρων). Πρέπει να τονίσουμε ότι η πολιτική των Μοσχοβιτών στο θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών είναι οι απολαβές να μοιράζονται στη μέση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το στρατηγείο της Ντινάμο δεν μας επιβεβαίωσαν, αλλά ούτε και διέψευσαν τυχόν επαφές με τον ΠΑΟΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής ομάδας, Κόστα Αλεξέεβ, σε ερώτηση μας αν υπάρχουν συζητήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή μας είπε: «όχι, καθώς όπως γνωρίζετε δε βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο». Όταν, όμως, τον ρωτήσαμε αν υπήρξαν επαφές για την πιθανότητα συνεργασίας τον Γενάρη, η απάντησή του ήταν: «no comment». Ως γνωστόν, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και ξεκάθαρη διάψευση δεν υπήρξε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα