«Συγκέντρωση και ετοιμότητα για ΑΕΚ»

«Συγκέντρωση και ετοιμότητα για ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Συγκέντρωση και ετοιμότητα για ΑΕΚ»

bet365

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Δώνη να ζητά συγκέντρωση.

Τα διεθνή ματς ολοκληρώθηκαν και ο τεχνικός του δικέφαλου επικεντρώνεται στο ματς με την Ένωση, η οποία μπορεί να έχει προβλήματα, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν αντίπαλο με πρεστίζ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, πάντως, ξεκαθάρισε ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί από την απόδοση των δικών του παικτών και δεν στάθηκε στο παιχνίδι του αντιπάλου.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και να κάνουμε αυτά που πρέπει στις προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι. Να δουλέψουμε σωστά έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Δώνης.
Όσον αφορά τα της 11άδας, ο Λίαμ Λόρενς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του με τον ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ λογικά δίπλα στον Κουμάλο στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει θέση ο Κατσικάς, ο οποίος ξεπερνά την ελαφριά θλάση που είχε. Περισσότερα αναμένεται να φανούν στις τελευταίες προπονήσεις. Ο μόνος που δεν είναι στη διάθεση του Δώνη είναι ο Κοστίν Λάζαρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα