Χωρίς τρεις η επιστροφή για Κέρκυρα

Χωρίς τρεις η επιστροφή για Κέρκυρα

bet365

Επιστροφή στις προπονήσεις είχε σήμερα το πρόγραμμα για την ομάδα της Κέρκυρας, που όμως είχε τρεις απουσίες. Μπαίνει από αύριο ο Γκούμας, εκτός και οι Αναστασόπουλος και Βενέτης.

Τα κεφάλια μέσα και πάλι στην Κέρκυρα, καθώς οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μετά το χτεσινό ρεπό, σήμερα επέστρεψαν στις προπονήσεις με ένα πρωινό πρόγραμμα.

Από αυτό απουσίαζε ο Γιάννης Γκούμας, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που έχει στο αριστερό του γόνατα και έκανε τρέξιμο.

Ο νεαρός παίκτης πάντως ανεβάζει σταδιακά στροφές και έτσι αν όλα πάνε καλά στην θεραπεία που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, από αύριο θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες του.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική απουσία για τους Φαίακες, καθώς εκτός έμεινε και ο τερματοφύλακας Νίκος Αναστασόπουλος που είχε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση του.

 

Τέλος, το πρόγραμμα δεν ολοκλήρωσε ούτε ο έμπειρος αμυντικός Τάσος Βενέτης, που αποχώρησε για προληπτικά, όταν ένοιωσε ένα τσίμπημα στην γάμπα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα