«Καθαρό μυαλό και ψυχραιμία»

«Καθαρό μυαλό και ψυχραιμία»

Απόστολος Παγώνης
«Καθαρό μυαλό και ψυχραιμία»

bet365

Ο σύνδεσμός του Άρη «Super 3» μετά την ήττα από τον Πλατανία, αλλά και την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον κόσμο να παραμείνει ψύχραιμος και να στηρίξει την ομάδα.

Η ανακοίνωση του «Super3» αναφέρει τα εξής:
«Είναι γνωστό σε όλους μας, πως η χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη. Είναι επίσης γνωστό σε όλους, πως τα νεύρα του Λαού είναι όχι απλώς τεντωμένα, αλλά σμπαράλια...Άρα χρειάζεται από όλους (φυσικά, πρώτα από μας τους ίδιους ) πρώτα από όλα ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ...Μπορεί να είναι δύσκολο, μπορεί να μην ακούγεται καλά, αλλά είναι η αλήθεια. Σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν, το θολωμένο μας μυαλό μας οδήγησε σε πράξεις, που μπορεί να πρόσφεραν εκτόνωση στα νεύρα μας, αλλά στην τελική δυστυχώς ζημίωναν την ομάδα...Φυσικά και αυτοί, που θεωρούνταν ηγέτες (σε όλα τα επίπεδα) ή έριχναν λάδι στη φωτιά ή κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου...Επειδή το ίδιο βλέπουμε να γίνεται και τώρα είτε από απερισκεψία είτε από πονηριά (μερικών) συνιστούμε ψυχραιμία...και ζητάμε φρένο από όλους, γιατί μπορεί να γίνεται ό,τι γίνεται, αλλά συγχρόνως πρέπει να σωθεί και όχι να βουλιάξει ο Σύλλογος...Καθαρό μυαλό λοιπόν αδέρφια, στήριξη και είπαμε...ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Υ.Γ Κάποιοι εξακολουθείτε να έχετε στο νου σας, πως μπορείτε να ανατρέψετε πραξικοπηματικά αυτά που γίνονται στην ομάδα...Άντε να δούμε...τραβάτε, τραβάτε το σχοινί, αλλά εμείς δεν το έχουμε πιάσει ακόμα...

ΑΡΗΣ - ΘΡΗΣΚΕΙA - FAMILIA SUPER 3»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα