Πόρτα σε Ρεάλ για Φαλκάο

Πόρτα σε Ρεάλ για Φαλκάο

Γιώργος Καραμάνος
Πόρτα σε Ρεάλ για Φαλκάο

bet365

Ο Πέρεθ ζήτησε αυτοπροσώπως τον Φαλκάο από τον ιδιοκτήτη της Ατλέτικο, ο οποίος του επανέλαβε ότι όπως συνέβη με τους Τόρες, Αγουέρο, οι Ροχιμπλάνκος δεν πουλάνε στη Βασίλισσα...

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το σάλιο στα χείλη του Χιλ Μαρίν, ο οποίος έβαλε καλοκαιρινό πωλητήριο στον Ρανταμέλ Φαλκάο και η Ρεάλ του χτύπησε την πόρτα. Μόλις το απόγευμα της Τετάρτης ο μεγαλομέτοχος της Ατλέτικο κάλεσε ουσιαστικά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να τον αγοράσουν, καταβάλλοντας 48 εκατ. ευρώ («με αυτά τα χρήματα θα πληρώσουμε τα χρέη μας») και Πέμπτη πρωί τον κάλεσε για γεύμα ο πρόεδρος της Βασίλισσας.

Θα βγει πρώτος σκόρερ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ο Φαλκάο; Σε απόδοση 8.00 στην bwin

Φλορεντίνο Πέρεθ και Χιλ Μαρίν συναντήθηκαν λοιπόν το μεσημέρι, με τον πρώτο να ζητάει από τον δεύτερο να άρει το εμπάργκο πωλήσεων που έχει θέσει όσον αφορά τη Ρεάλ. Οι Μερένγκες θέλησαν να αγοράσουν τους Φερνάντο Τόρες και Σέρχιο Αγουέρο, με την Ατλέτικο να τους απαντάει πως δεν τους δίνει σε αυτούς και πως το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν θα ήταν να πληρώσουν την πολύ υψηλή ρήτρα τους, κάτι που φυσικά θα ήταν τρελό (σ.σ.: πάνω από 60 εκατ. και στις δύο περιπτώσεις).

Και φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα, όπου ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε από τον Πέρεθ τον Φαλκάο και εκείνος με τη σειρά του τον ζήτησε από την Ατλέτικο, για να εισπράξει ακόμα μία άρνηση. «Εάν τον θέλετε, να πληρώσετε τη ρήτρα του (σ.σ.: 60 εκατ.)», ήταν η ψυχρή απάντηση του Χιλ Μαρίν, την οποία γούσταρε ο κάθε οπαδός των Ροχιμπλάνκος που δεν θα άντεχε να δει κανέναν αγαπημένο παίκτη του να μετακομίζει στη μισητή συμπολίτισσα. Και σίγουρα με αυτό τον τρόπο η Ατλέτικο δεν συμβαδίζει με τις επιταγές του σύγχρονου μάρκετινγκ που ορίζει πως τα πάντα πωλούνται, αλλά κάποια ποδοσφαιρικά... ιερά και όσια δεν είναι κακό να τηρούνται...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα