«Βελούδινο» διαζύγιο με Κατσουράνη

«Βελούδινο» διαζύγιο με Κατσουράνη

Νίκος Αθανασίου
«Βελούδινο» διαζύγιο με Κατσουράνη

bet365

Η συνάντηση του μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη με τους διοικούντες του Παναθηναϊκού έγινε και όπως όλα δείχνουν το διαζύγιο θα είναι βελούδινο.

Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως αναφέρουν από το πράσινο στρατόπεδο, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο διεθνής άσος θα αποχωρήσει ήρεμα και ωραία από τον Παναθηναϊκό, χωρίς να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Στη συνάντηση που έγινε σήμερα, υπήρξε συμφωνία στο μεγαλύτερο μέρος των όσων συζητήθηκαν για τη λύση της συνεργασίας τους και παραμένει μόνο μια μικρή λεπτομέρεια για το διαζύγιο. Κατά 90% οι δύο πλευρές θα χωρίσουν άμεσα και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα επαφή για να υπάρξει συμφωνία σε όλα τα ζητήματα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για τα χρήματα που θα δοθούν στον Κώστα Κατσουράνη, αλλά θα πάρει σίγουρα όσα του οφείλονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα