Τα πλάνα του Δώνη για το Ηράκλειο

Απόστολος Παγώνης
Τα πλάνα του Δώνη για το Ηράκλειο

bet365

Με τρία νέα πρόσωπα στην 11αδα του, Σαλπιγγίδης, Ιντζίδης και Σταφυλίδης, με τον Γιώργο Δώνη κάπου στην κερκίδα και τον Μίρνε Σίσιτς να είναι η μεγάλη απειλεί, ο ΠΑΟΚ έχει ως στόχο στο «Γλεντί Κουλέ» το 3Χ3.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον Γιώργο Δώνη να έχει έτοιμα τα πλάνα του που θα αποφέρουν ένα ακόμα διπλό σε μια έδρα δύσκολη. Ο Έλληνας τεχνικός με δεδομένο ότι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γκαρσία και Βιβιάν, αλλά και οι τιμωρημένοι Κατσικάς και Λόρενς προσανατολίζεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με τρία νέα πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Χρήστος Ιντζίδης και ενδεχομένως ο Κώστας Σταφυλίδης. Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, δεξιά ο Έττο και αριστερά ο Σταφυλίδης. Ο λόγος που ο Γιώργος Δώνης θα προτιμήσει τον Έλληνα αμυντικό είναι πως στην αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Μίρνε Σίσιτς ένας παίκτης ταχύς που θα δυσκόλευε τον Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ιντζίδης και Κουμάλο. Στη μεσαία γραμμή οι Λάζαρ και Κάτσε στις πτέρυγες οι Ρομπέρ και Φωτάκης και στην επίθεση Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Η τιμωρία του Γιώργου Δώνη υποχρεώνει τον ΠΑΟΚ να παραταχθεί χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο του. Το που θα τοποθετηθεί ο Έλληνας τεχνικός είναι ένα θέμα που απασχολεί τον ίδιο, αλλά και την διοίκηση της ομάδας. Δύο είναι τα τινά είτε στα δημοσιογραφικά θεωρεία και με την χρήση του κινητού τηλεφώνου να δίνει εντολές στους συνεργάτες του είτε πίσω από τον πάγκο της ομάδας, όπου θα βρίσκονται οι φίλαθλοι του Δικεφάλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα