«Όχι» ο Αγγελος, «βλέπει» Λίνεν, Δέλλα!

«Όχι» ο Αγγελος, «βλέπει» Λίνεν, Δέλλα!

Γιώργος Τσακίρης
«Όχι» ο Αγγελος, «βλέπει» Λίνεν, Δέλλα!

bet365

Αρνητική ήταν τελικά η απάντηση του Αναστασιάδη στην πρόταση της ΑΕΚ - Δημητρέλος και Δημητριάδης είναι στα Σπάτα και ψάχνουν - Δέλλας, Λίνεν και η περίπτωση Μπατίστα.

Τις εναλλακτικές περιπτώσεις προσώπων που θα μπορούσαν να αναλάβουν σε μία τόσο δύσκολη στιγμή την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αναζητούν αυτή τη στιγμή ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Βασίλη Δημητριάδη μετά την αρνητική απάντηση του Αγγελου Αναστασιάδη έτσι όπως τη μετέφερε ο Ελληνας τεχνικός στον παλαίμαχο άσο της Ενωσης (ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τον Δημητρέλο).

Η ουσία της απόφασης του Μακεδόνα κόουτς βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν έδειξε να ενθουσιάζεται από όσα άκουσε από τον Δημητρέλο, λόγια πάντως τα οποία παρουσίαζαν την ωμή πραγματικότητα στον Αναστασιάδη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο διοικητικά η ΑΕΚ όσο και αγωνιστικά αν και για το τελευταίο είχε ολοκληρωμένη άποψη ο προπονητής.

Πλέον αναζητείται τεχνικός και μάλιστα... χθες για την ΑΕΚ με τους Δημητρέλο και Δημητριάδη να βρίσκονται στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στα Σπάτα και να εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν διαθέσιμες και οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν λύση ουσίας για τον πάγκο της Ενωσης και όχι μία απλή περίπτωση κόουτς.

Τα ονόματα που υπάρχουν κατ' αρχήν στη λίστα των δυο ανδρών είναι του Τραϊανού Δέλλα με τον οποίο δεδομένα θα επικοινωνήσουν άμεσα (ίσως να το έκαναν ήδη, ή να το κάνουν αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις) οι δυο άνδρες, αλλά και εκείνο του Εβαλντ Λίνεν ο οποίος είχε προταθεί στην ΑΕΚ από την πρώτη ώρα που έγινε γνωστή η απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο της Ενωσης. Επιπρόσθετα υπάρχει και το όνομα του Μάκη Χάβου που έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους»...

Η περίπτωση του Μπατίστα

Στα παραπάνω ονόματα πρέπει να προστεθεί και αυτό του Ντανιέλ Μπατίστα ο οποίος είναι στην δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ προπονητής και εφόσον δεν έχει δοθεί λύση προφανώς θα προωθηθεί προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Κέρκυρα. Από αύριο άλλωστε η ΑΕΚ πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο ματς που είναι σούπερ τελικός λόγω της βαθμολογικής κατάστασης της ομάδας και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο έτοιμο, προφανώς και μπορεί να ζητηθεί από τον Μπατίστα να αναλάβει για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα