Σεξ και... βία ο Κλάους!

Γιώργος Φραδελάκης
Σεξ και... βία ο Κλάους!

bet365

Νωρίς άρχισαν τα... όργανα για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, αφού μετά την νίκη της Κ20 του «δικεφάλου», ο Αθανασιάδης έκανε λόγο για «σεξ και βία» στο twitter.

Οι Νέοι του ΠΑΟΚ έδειξα το μεσημέρι του Σαββάτου τον δρόμο στους μεγάλους, επικρατώντας του συμπολίτη με 1-0. Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ο Αθανασιάδης, που έγραψε λίγο αργότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Μπράβο στα παιδιά της δεύτερης ομάδας!! Σεξ και Βία».

Πάντως στην συνέχεια ο άσος του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται προφανώς για πλάκα που έκανε με τους συμπαίκτες του, θέλοντας να προλάβει και ενδεχόμενες αντιδράσεις.

«Σε αυτό το twitter ούτε μία πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε με τους συμπαίκτες μας!! Τι να πω!! Το ήθος μου το δείχνω μέσα στο γήπεδο», ήταν το επόμενο «τιτίβισμα» του Κλάους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα