«Να μην πέσουμε στην παγίδα…»

Απόστολος Παγώνης
«Να μην πέσουμε στην παγίδα…»

bet365

Παρουσία του Ζήση Βρύζα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ και μάλιστα χωρίς προβλήματα. Αυτό που βγαίνει ως μήνυμα από τον Δικέφαλο ενόψει του αγώνα με τον Άρη είναι «Να μην πέσουμε στην παγίδα…»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, μάλιστα ο Γιώργος Δώνης είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, ακόμα και τους Χακόμπο(επέστρεψε από Ισπανία) και Σταφυλίδη (ξεπέρασε την ίωση). Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας χωρίς να μιλήσει στους παίκτες για τον αγώνα της Κυριακής.
Πάντως το μήνυμα που βγαίνει μέσα από την ομάδα είναι: « να παίξουμε ποδόσφαιρο με καθαρό χρόνο και να μην πέσουμε στην παγίδα». Στον Δικέφαλο αυτό που επιθυμούν είναι οι παίκτες να μην ανταποκριθούν σε πιθανές προκλήσεις από τον αντίπαλο, αλλά και από τον διαιτητή με κάποιες λάθος υποδείξεις. Θα πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία στον αγωνιστικό χώρο και μόνο έτσι θα έρθει η νίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προχώρησε στη σημερινή προπόνηση σε διάφορες δοκιμές καθώς ήθελε να τσεκάρει την κατάσταση αρκετών παικτών και πολύ περισσότερο του Σαλπιγγίδη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι πιθανές οι αλλαγές του σχήματος που έπαιξε στην Ξάνθη. Έτσι λοιπόν αναμένεται να παρατάξει την ίδια ομάδα κόντρα στον Άρη, καθώς 11αδα που κερδίζει δύσκολα αλλάζει.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα