«Δεν υπάρχει αξιόπιστη άμυνα...»

«Δεν υπάρχει αξιόπιστη άμυνα...»

Gazzetta team
«Δεν υπάρχει αξιόπιστη άμυνα...»

bet365

Ο Νίκος Αλέφαντος καταθέτει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στη στήλη του στο katimagiko.gr τον προβληματισμό του για την προβληματική αμυντική λειτουργία που παρφουσιάζει ο Ολυμπιακός εν όψει του πρώτου του φετινο΄τυ ευρωπάικού του ραντεβού κόντρα στην Σάλκε, ενώ αναφέρεται και στη κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει φέτος ο Παναθηναϊκός.

Τους το είχα πει στον Παναθηναϊκό, να μην ασχολούνται με τη διαιτησία και δικαιολογίες γιατί με την ομάδα που έχουν, θα εκτεθούνε… Τους είχα πει να μαζευτούν 4-5 πλούσιοι Παναθηναϊκοί να αφήσουν τα λόγια και να βάλουν από 500 χιλιάρικα ο καθένας να πάρουν μια σεντερφοράρα γιατί οι επιθετικοί που έχουν, είναι της πλάκας. Για την Καλλιθέα είναι οι επιθετικοί αυτοί τους έλεγα, καθώς και ότι το πρωτάθλημα το έχει πάρει ο Ολυμπιακός από τον… Αύγουστο.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχει λειτουργήσει τίποτα. Και έχει ευθύνες κι ο Φερέιρα. Τους παίκτες αυτούς εσύ τους έφερες, τον Τοτσέ, τον Φορναρόλι κ.λ.π.. Δεν είναι μόνο η επίθεση το πρόβλημα. Στο κέντρο του γηπέδου δεν υπήρχε τίποτα. Ο Βιτόλο όταν ήταν στα φόρτε του ήταν παίκτης μέτριων δυνατοτήτων, τώρα είναι μιζέρια, και με τον Ζέκα στον άξονα, ανύπαρκτοι. Θα ζοριστεί ο Παναθηναϊκός για τη δεύτερη θέση στον ανταγωνισμό με τον ΠΑΟΚ, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα