Έτοιμος για Σάλκε ο Μανιάτης

Έτοιμος για Σάλκε ο Μανιάτης

Μάκης Σταθάτος
Έτοιμος για Σάλκε ο Μανιάτης

bet365

Πίσω τους αφήνουν τη νίκη επί του ΠΑΣ οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Σάλκε, με τον Μανιάτη να προπονείται κανονικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και προπονήθηκαν. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς ακολούθησαν μέρος του προγράμματος στο γήπεδο, συνεχίζοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας παράλληλα αποθεραπεία.

Όσοι δεν έπαιξαν πολύ ώρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου, γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά τις ασκήσεις επάνω στο τελείωμα των φάσεων, έκαναν μάλιστα και δίτερμα, στο οποίο συμμετείχε και ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος που είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λιθουανία, «μπήκε» με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα