Έτοιμος για Σάλκε ο Μανιάτης
Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και προπονήθηκαν. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς ακολούθησαν μέρος του προγράμματος στο γήπεδο, συνεχίζοντας στο γυμναστήριο και κάνοντας παράλληλα αποθεραπεία.
Όσοι δεν έπαιξαν πολύ ώρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου, γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά τις ασκήσεις επάνω στο τελείωμα των φάσεων, έκαναν μάλιστα και δίτερμα, στο οποίο συμμετείχε και ο Γιάννης Μανιάτης.
Ο Έλληνας διεθνής μέσος που είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Λιθουανία, «μπήκε» με την υπόλοιπη ομάδα, ξεπερνώντας το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
