«Μπράβο στους παίκτες και τον κόσμο»

«Μπράβο στους παίκτες και τον κόσμο»

Δημήτρης Τομαράς
«Μπράβο στους παίκτες και τον κόσμο»

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεχάρη τους παίκτες του για την αντίδρασή τους μετά το 2-1 αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού που στήριξε την ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Λεονάρντο Ζαρντίμ (στη NOVA): «Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ οργανωμένη, πολύ δυνατή και πολύ επιθετική ομάδα. Από τις τρεις που παίξαμε στις πρώτες αγωνιστικές ήταν η πιο καλή.

Ο Ολυμπιακός βελτιωνόταν στην διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Μετά γίναμε καλύτεροι. Μετά το 2-1 που έγινε από δικό μας λάθος κινδυνεύσαμε.

Αυτή τη νευρικότητα θα πρέπει να την αποβάλλουμε. Είμαστε πρωταθλητές. Πρέπει να την αντιμετωπίζουμε τη νευρικότητά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Να συγχαρώ επίσης τους παίκτες μας για την συμπεριφορά τους μετά το 2-1».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα