Mε νέο Δ.Σ και… αέρα η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου!

Mε νέο Δ.Σ και… αέρα η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου!

Gazzetta team
Mε νέο Δ.Σ και… αέρα η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου!

bet365

Με στόχο την επιστροφή της εκεί που ανήκει, στις μεγάλες κατηγορίες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, έχοντας μάλιστα πλέον και νέο διοικητικό συμβούλιο!

Συγκεκριμένα, η ιστορική ομάδα του νομού που τα τελευταία χρόνια… απομακρύνθηκε από το ποδοσφαιρικό προσκήνιο ευελπιστεί να βρει και πάλι την χαμένη της αίγλη και να επιστρέψει τα επόμενα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος και γιατί όχι και πιο ψηλά!

Το βαρύ και δύσκολο… φορτίο της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου θα τραβήξει η νέα διοίκηση που σχηματίστηκε τις προηγούμενες ημέρες με πρόεδρο τον Παναγιώτη Ξανθόπουλο!

Από κει και πέρα την διοίκηση αποτελούν ο Νίκος Χούσης (α’ αντιπρόεδρος), ο Βασίλειος Ταφίλης (β΄αντιπρόεδρος), ο Διονύσης Δίπλας (γραμματέας), η Μαρία Μπλατζούκα (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων), ο Νίκος Μουρτζιάπης (γενικός αρχηγός), ενώ το Δ.Σ συμπληρώνουν ως μέλη η παλιά δόξα της ομάδας Θωμάς Μολώνης, καθώς και οι Βαγγέλης Μακρυγιάννης και Νίκος Καντερές!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος τονίζεται πως: «Πεποίθηση μας είναι πως τα ερασιτεχνικά σωματεία είναι η βάση στην οποία κτίζεται ο αθλητισμός γενικότερα και προς αυτή την κατεύθυνση θέλουμε να συμβάλλουμε και εμείς.

Ειδικά στην σημερινή οικονομική συγκυρία, που πρέπει όλοι να δώσουμε μάχες, εμείς συσπειρωνόμαστε γύρω από την ιδέα της ΑΕΚ και καλούμε όλο τον κόσμο του του Αγίου Κωνσταντίνου να συμπαρασταθεί στην προσπάθειά μας».

Η προετοιμασία για την νέα χρονιά ξεκίνησε με νέο προπονητή τον Γιώργο Γιάκο, ενώ ήδη τέθηκαν σε διάθεση και τα εισιτήρια διαρκείας στην τιμή των 20 ευρώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα