Προς... ναυάγιο του Μόντριτς στην Ρεάλ

Προς... ναυάγιο του Μόντριτς στην Ρεάλ

Γιώργος Φραδελάκης
Προς... ναυάγιο του Μόντριτς στην Ρεάλ

bet365

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποσύρει τελικά το ενδιαφέρον της για τον Λούκας Μόντριτς η Ρεάλ, αφού απορρίφθηκε και η τελευταία βελτιωμένη πρόταση ύψους 46 εκ. λιρών.

Μία μεταγραφή που έμοιαζε σχεδόν σίγουρη πριν από μερικό διάστημα, είναι τελικά αρκετά πιθανό να οδηγηθεί σε «ναυάγιο». Μπορεί η νύφη (Ρεάλ) και ο γαμπρός (Μόντριτς), να θέλουν σαν... τρελοί τον συγκεκριμένο γάμο, το θέμα ωστόσο κολλάει στα «θέλω» της... πεθεράς. Την θέση της τελευταίας στο σίριαλ της μετακίνησης του Κροάτη στην «βασίλισσα», δεν έχει άλλος από την Τότεναμ, που μένει αμετακίνητη στα -περίπου- 50 εκ. ευρώ που ζητάει για να παραχωρήσει τον παίκτη της.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα οι πρωταθλητές Ισπανίας προσφέρουν κάτι παραπάνω από 45 εκ. ευρώ για το αστέρι των «σπιρουνιών». Από αυτό το ποσό τα 37 εκ. ευρώ φέρονται διατεθειμένοι να τα δώσουν άμεσα και τα υπόλοιπα 8 έπειτα από μερικό διάστημα. Οι Λονδρέζοι ωστόσο δεν συγκινούνται ούτε και από την βελτιωμένη προσφορά των «μαδριλένων», γεγονός που έχει... σπάσει τα νεύρα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο εκνευρισμός μάλιστα του «special one» έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που δεν αποκλείει κανείς πλέον το ενδεχόμενο της απόσυρσης της πρότασης που έχει γίνει προς την Τότεναμ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα